Låt oss ta en stund och bara fokusera på dig

Låt oss ta en stund och bara fokusera på dig

Oxytocinboost är en form av privat profylax eller coaching där du (eller ni) får riktning, stöd och praktisk hjälp helt utifrån dina behov. 

Att vara gravid och föda barn ska vara något positivt och glädjefyllt – herregud det är ju en av de största händelserna i ditt (eller ert) liv! Det blir det ofta när du känner att du har koll på läget och får allt det stöd du behöver längs vägen.

Det är precis vad de här sessionerna är till för. Du bokar in dig när du (eller ni) har ett behov av att få klarhet, behöver bli utmanade (med vägledning), behöver det där extra peppet eller varför inte – allt på en och samma gång.

Oxytocinboost är för dig som …

Har en specifik fråga relaterat till graviditet, förlossning eller postpartum och behöver någon att bolla med. 

Känner att du (eller ni) sitter fast i förberedelserna och behöver hjälp med att komma loss och hitta tillbaka till flowet. 

Vill få en utomståendes persons perspektiv på just din (eller er) situation och någon som kan guida i rätt riktning.

Känner att du redan testat allt (aurora, freja etc), utan framgång. Nu behöver du hjälp på riktigt. 

Vill känna dig stärkt i dina förberedelser så att du kan gå in i födseln med en känsla av längtan och förväntan.

01// ETT STORT BESLUT

Du (eller ni) står inför ett stort beslut (exempelvis igångsättning eller kejsarsnitt) och behöver stöd i att nyansera frågan genom ett annat perspektiv, kunskap om födandets fysiologi och evidens.

02// GRAVID OCH OROLIG

Du har fastnat i ett negativt mönster av rädsla, tvivel och självsabotage. Du känner dig osäker på hur du ska kunna hantera det på egen hand och behöver hjälp framåt.

03// PARTNERSKAP

Du har en partner som vill vara din främsta stöttepelare men ni har svårt att nå fram till varandra – tro mig ni är inte ensamma. Genom sessionerna skapar jag ett (ofta väldigt) uppskattat forum där ni kan börja kommunicera och jag hjälper till att styra samtalet. 

04// STÄRKT I DINA RÄTTIGHETER

Du tycker det är svårt att stå upp för dig själv och behöver guidning för att du (och din partner) ska känna er starka i att AGERA på dina val.

05// LÄK EN TIDIGARE FÖDSEL

Du bär på en negativ upplevelse i bagaget som känns som ett stort frågetecken. Du vill förstå vad som faktiskt hände och få stöd i att ta dig vidare, kanske vill du våga bli gravid igen. 

06// EFTER BB-STÖD

Du/ni behöver hjälp med att sätta upp en plan för de närmaste dagarna (ex amning, sömn, återhämtning) eller behöver mental stöttning i övergången till föräldraskapet

  • Varje session är 90 minuter långa. Under coachingsessionen går vi igenom din/er situation och de utmaningar ni har för att se till att ta dig från nuläge till drömläge på bästa sätt.
Väl inne i oxytocinboost kan du även göra flera tillägg:
  • Voxerstöd under en månad: Jag finns tillgänglig via Voxer under en månad för att stötta, bolla frågor och ge extra pepp när det behövs (efter en session eller mellan flera sessioner). Du har alltså mig på standby när än du behöver hjälp. 
  • Digital profylaxkurs, läs mer nedan. 

Kontakta mig för mer information om tilläggen och vad de kostar. 

Om det finns plats, ja! Skicka in kontaktformuläret så hör jag av mig. Ifall platserna är fulla sätter jag dig gärna på väntelistan.

Om du har en mer akut situation rekommenderar jag att du kontaktar mig via mitt instagramkonto.

Grundpaketet (coaching 90 min) kostar 1500 kr inkl. moms.

Väl inne i oxytocinboost kan du göra flera tillägg utifrån ditt behov och därmed styra din kostnad. Kontakt mig gärna för mer information om vilka tillägg som finns tillgängliga och vad de kostar. 

Va roligt! Alla som signar upp sig på ett oxytocinboostande samtal har 10 % rabatt på min digitala profylaxkurs. 

Rabattkoden är personlig och fås i samband med att du signar upp dig på samtalet.

I oxytocinboost ingår inget fysiskt stöd under själva födseln. Du kan dock välja till stöd på distans (via Voxer) som tillägg. 

Om du/ni behöver fysiskt stöd under födseln och planerar att föda barn i Östersund med omnejd, kika in mitt doulapaket här. 

Absolut, inga problem. 

Det tillkommer dock en kostnad för restid (á 100 kr för varje påbörjad kvart) räknat från min bostad som är min arbetsplats. Jag bor ca 15 minuter från centrala Östersund (Annersia).

“Birth should be your greatest achievement not your greatest fear.”

– Jane Weideman

VAD SÄGER tidigare KLIENTER

“Jag fick verkligen en revanschförlossning. Jag hade full kontroll och alla beslut var mina. Mycket tack vare Lovisas stöd och pepp!”

“Jag hade en traumatisk förlossning i bagaget. Mycket sorg och frågetecken kring varför det blev som det blev. Funderingar kring varför rätten till min kropp och rätten till mina egna val fråntogs mig.

Träffade Lovisa när jag väntade mitt andra barn. Efteråt kände jag sån enorm längtan och var så förväntansfull inför att få föda igen. Jag kände mig helt pirrig inför vad som skulle ske.”

Sofie, andra barnet.

“Du bekräftade mig i min förmåga och trodde på mig så att jag vågade tro på mig själv.”

“Först och främst vill jag bara säga tack. Tack för det stöd och det bollplank du varit. Tack för att du öppenhjärtat tog emot mina frågor och vägledde mig framåt. I en tid av ovisshet och oro så mötte du mig på ett så fint sätt och med kärlek och kunskap. 

Våra konversationer var så trygga och gav mig så mycket. Vid ett tillfälle under födseln till och med visualiserade jag hur du stod jämte mig och hejade på mig. Det berodde så mycket på att du bekräftade mig i min förmåga och trodde på mig så att jag vågade tro på mig själv. Tack tack snälla Lovisa!”

Sandra, tredje barnet

“Lovisa gav mig styrka att stå upp för mig själv och föda på mina villkor.”

“Jag tyckte det var skönt att prata med någon som trodde på min förmåga att föda och hade förståelse för mina önskemål kring förlossningen.

De förberedande samtalen, tips på övningar och den kunskap vi fick hjälpte mig och min partner att förbereda oss tillsammans. Detta gjorde att min partner kunde vara ett otroligt bra stöd under förlossningen.”

Melinda, andra barnet

Låt oss tillsammans skifta
ditt fokus, så att du kan börja fokusera på vad som är möjligt!

Skicka in kontaktformuläret redan idag!

Kontaktformulär

Vill du kontakta mig på annat sätt? Skicka ett mail till hej@fysiologiskfodsel.se eller kontakta mig via mitt instagramkonto.
Jag ser fram emot att höra från dig.